SMAKBESKRIVNING
Färgen är djup och nyansrik i en tona av terrakotta. Över ytan och inuti glänser små rödbruna prickar av kryddor. Doften sprider sig snabbt och leder genast tankarna till julens mysterier. Den är söt som av torkad exotisk frukt, syrlig och intensiv som ingefära och komplext aromrik som av lavendel och kanelstång. Senapen är mycket smakrik med kittlande frisk syra i eftersmaken.
PASSAR TILL
Här riktigt ser man julbords fröjder framför sig och då i synnerhet julskinkan och laxen. Johnny's Julsenap är även god att glasera revbensspjäll med eller som tillbehör till ugnsbakad selleri. Våga prova senapen till osbrickan. Mums!
TIPS
Griljera julskinkan med Johnny's Julsenap! Sätt ugnen på 225°C. Lägg julskinkan i en lågpanna. Blanda en äggula med duktigt mycket Johnny's Julsenap. Bred ut senapsblandningen över skinkan och strö över ströbröd. Sätt in skinkan i ugnen och griljera 10-15 min tills skinkan har fett en fin gyllenbrun färg.