Grillad kycklingmacka med inlagd gurka och Johnny’s® Mayo Black Garlic

Ingredienser

1/2 dl ättika
1/2 dl socker
1 dl vatten
1 msk fisksås
1/2 gurka
2 tomater
1 kruka plocksallat
2 kycklingbröst
4 skivor surdeigsbröd
4 skivor bacon
1 dl Johnny’s® Mayo Black Garlic
Smörgåskrasse
(För fyra personer)

GÖR SÅ HÄR

  1. Tänd grillen. Blanda ättika, vatten, socker och fisksås till en lag.
  2. Skiva till gurkan tunt, gärna med mandolin. Lägg gurkan i lagen och låt dra.
  3. Skiva tomaterna och skär salladen i mindre bitar.
  4. Pensla kycklingbrösten och brödskivorna med olivolja. Grilla kycklingbrösten, brödskivorna och bacon.
  5. Skiva kycklingen och lägg på brödskivorna.
  6. Fyll på med bacon, tomater, sallad och Johnny’s® Mayo Black Garlic. Toppa med gurka och klippt krasse.