Ingredienser

500 g lammfärs
1/2 tsk paprikapulver
2 tsk spisskumin
1 msk torkad persilja
1 vitlöksklyfta
1 gul lök
1/2 gurka
olivolja
4 paprikor
4 libanesiska tunnbröd
Johnny's BBQ-sås black garlic & chili
För fyra personer

GÖR SÅ HÄR

Blanda lammfärsen med alla torra kryddor och finhackad vitlök. Forma färsen till avlånga biffar på grillspett. Skala löken. Skär lök och gurka i cm-tjocka skivor. Pensla paprikorna med olivolja och lägg på grillen. Grilla samtidigt lammfärskebaben. När paprikan är klar, lyft från grillen och skär i avlånga bitar. Lägg brödet på grillen och grilla snabbt båda sidor. Fyll bröden med kebab, grillad paprika, gurka och lök. Avsluta med Johnnys BBQ-sås black garlic & chili. Rulla ihop bröden och servera