Grillade kycklingvingar och helgrillad blomkål med hasselnötter och Johnny’s® American Style

Ingredienser

1/2 dl hickory liquid sauce
2 l vatten
1 msk salt
800 g kycklingvingar
1 blomkål
1 msk olivolja
1 kruka gräslök
50 g parmesan
1 dl hasselnötter, rostade
1/2 dl solroskärnor, rostade
Johnny’s® Mayo American Style
(För fyra personer)

GÖR SÅ HÄR

  1. Koka upp hickorysås med vatten och salt. Lägg i kycklingvingarna och låt ligga i 20 min. Lyft upp och låt rinna av.
  2. Tänd grillen. Dela blomkålen på hälften och pensla med olivolja. Grilla blomkål och kycklingvingar.
  3. Finhacka gräslök, hyvla parmesan och toppa kycklingvingarna och blomkålen vid servering.
  4. Avsluta med hackade nötter och solrosfrön samt ringla Johnny’s® Mayo American Style över.