Grillat spett på sojafärs, grillad tomatsallad, och Johnny’s® Mayo Hickory

Ingredienser

600 g formbar sojafärs
1 rödlök
3 tomater
1/2 röd paprika
1 vitlöksklyfta
1 tsk sambal oelek
1 msk tomatpuré
3 msk olivolja
Salt och peppar
Johnny’s® Mayo Hickory
Servera gärna med majschips och plocksallat
(För fyra personer)

GÖR SÅ HÄR

  1. Tänd grillen. Salta og peppra färsen och forma direkt på spetten. Är spetten av trä bör dem blötläggas innan.
  2. Skala rödlöken. Dela lök, tomater och paprika i halvor, pensla med olivolja och grilla mjuka.
  3. Skär grönsakerna i bitar och blanda med finhackad vitlök, sambal, tomatpuré och olivolja.
  4. Grilla spetten och servera med tomatsalladen, majschips och Johnny’s® Mayo Hickory.