Johnny’s® burgare med Hickory mayo

Ingredienser

600 g högrevsfärs
2 bakpotatisar
300 g palsternacka
1 msk rapsolja
1/2 msk paprikapulver
1 krm chilipulver
1 msk havsalt
1 rödlök
1 mozzarella
1 kruka plocksallat
4 hamburgerbröd
Johnny’s® Mayo Hickory
(För fyra personer)

GÖR SÅ HÄR

  1. Tänd grillen. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Forma färsen till fyra burgare utan att blanda färsen för mycket, salta och peppra.
  3. Skär potatis och palsternacka i klyftor, ringla rapsolja över. Grilla till härlig yta och lägg därefter på plåt, strö över paprikapulver, chilipulver och havssalt, tillaga i ugn tills klyftorna är mjuka.
  4. Skala och skiva rödlöken lite tjockare, skiva mozzarellan i fyra skivor.
  5. Grilla burgarna och lägg på en mozzarellaskiva.
  6. Grilla löken samt bröden.
  7. Lägg burgarna på bröd och fortsätt med lök, sallad och avsluta med att ringla Johnny’s® Mayo Hickory över och servera potatis och palsternackorna till.