Ingredienser

600 g flankstek
3 msk soja
1 st riven vitlök
Ca 1 dl Johnny's mayo Korean BBQ
100 g färskost
50 g babyspenat
4 st stora tortillabröd
1 st rödlök
1/2 huvud salladskål
2 st stora morötter
1/2 dl citronjuice
1/2 dl fisksås

GÖR SÅ HÄR:

Tänd grillen. 

Blanda soja, vitlök och 1 msk Johnny's Mayo Korean BBQ. Lägg flanksteken i marinaden och låt ligga en stund i rumstemperatur.

Blanda färskost och 1/2 dl Johnny's Mayo Korean BBQ med babyspenat. Bred smeten på två tortillabröd och lägg tortillabröd över som lock.

Skala rödlöken. Skär rödlök och salladskål i strimlor. Tvätta morötterna och strimla med potatisskalare. Blanda rödlök, salladskål och morotsstrimlorna med citronjuice, fisksås och 1/2 dl Johnny's Mayo Korean BBQ.

Grilla flanksteken till en innertemperatur på 52°C och tortillabröden till fin färg. Låt köttet vila en stund innan det skärs i skivor.

Skär tortillabröden och servera till köttet med sallad och Mayo Korean BBQ.