Receptbild av halloumi och grönkålssallad med senapsdressing

Ingredienser

250 g grönkål
1/2 msk salt
1 msk olivolja
1 st rött äpple
200 g små vita champinjoner
1 msk citronsaft
vatten
3 msk Johnny's senap sötstark
1 dl rapsolja
1 msk vatten
1 pkt halloumi
1/2 dl delade valnötter
salt & peppar

GÖR SÅ HÄR:

Skölj och plocka grönkålen från stammarna, torka väl och massera in lite salt och olivolja.

Skiva äpple och champinjoner tunt och lägg i citronsaft blandat med lite vatten.

Vispa samman Johnny’s senap sötstark, rapsolja och vatten.

Häll av vätskan från äpplet och champinjonerna, blanda med grönkålen och ringla senapsdressingen över.

Skär halloumi i skivor och stek till fin färg, salta och peppra.

Servera tillsammans med grönkålssalladen och toppa med delade valnötter.